Menu

C.I.C.K. Add-On

Een opleiding, maar dan anders

C.I.C.K. Academie is de particuliere opleiding die de perfecte professionele toevoeging is naast jouw reguliere opleiding of als verbreding wanneer je als jong professional al in de Kunsten werkt.

Dat is ook waar wij ons in onderscheiden. Onze opleiding kan je dus zien als een ‘Add-on’. Je hangt C.I.C.K. Academie aan een MBO- of HBO Kunstenopleiding. Op deze manier zijn er mooie crossovers te maken, want je kunt C.I.C.K. Academie combineren met bijvoorbeeld een Conservatoriumopleiding, opleiding Theaterdocent of Dansopleiding. Deze combinaties zijn uniek in het Nederlandse Kunstenonderwijs. Onze lessen vinden daarom veel plaats in de weekenden. Samen kijken we naar de beste combinatie voor jou!

Vanaf september 2023 is C.I.C.K. partnerschool FHK Musicaltheater Tilburg.

De C.I.C.K.-opleiding vindt plaats bij de Lassus Campus in Zwolle.
Opleidingen waarmee C.I.C.K. Academie goed te combineren is:

  • Artez HBO Conservatorium, Docent Theater, Muziektherapie Zwolle, Arnhem & Enschede
  • Codarts HBO Muziektheater Rotterdam
  • Deltion MBO Artiest Zwolle
  • Fontys HBO Muziektheater, Musicaltheater, Dans en Docent Theater
  • Lucia Marthas Institute for Performing Art- MBO & HBO Amsterdam & Groningen

De niveaus van de C.I.C.K. Academie zijn gebaseerd op de indeling van het NLQF (www.nlqf.nl), waardoor de diploma’s op Associate Degree (N5) en Bachelor niveau (N6) worden afgegeven. Doordat werkgevers met het NLQF zicht hebben op het niveau van kwalificaties die je hebt gevolgd (ongeacht of deze door de Nederlandse overheid gereguleerd zijn), vergroot het NLQF je kansen op de arbeidsmarkt.
NLQF-diploma’s zijn nationaal en internationaal erkend op basis van het ingeschaalde niveau. Daarnaast is C.I.C.K. Academie aangesloten bij het NRTO en ISO 9001 gecertificeerd.

Informatie
Zoveel keuze zorgt ook voor onduidelijkheid. Wellicht rijst bij jou de vraag op: “Hoe werkt dat nu voor mij?”. Heel begrijpelijk! Neem daarom contact met ons op zodat wij jouw specifieke wensen kunnen bespreken. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@cick.nl. Of lees verder via ons menu en leer meer over het vakkenpakket en audities.