Menu

Meeloopdag & Auditie C.I.C.K. Vooropleiding

Meeloopdag
Wil je graag een keer meelopen met onze C.I.C.K. Vooropleiding? We laten dan de disciplines zang, dans en drama aan bod komen.

Datum meeloopdag
Zaterdag 16 maart 2024

Auditie
Auditie doen is natuurlijk spannend, maar ook een superleuke ervaring! Uiteraard wil je graag weten hoe een auditie voor onze C.I.C.K. Vooropleiding werkt.
Eigenlijk lijken alle audities over de hele wereld op elkaar. Jij laat zien hoever je talent ontwikkeld is en de commissie geeft een oordeel. Daarna volgt er een ‘Ja’ of ‘Nee’. Daarin zijn wij niet anders, maar er zijn wel veel verschillende manieren om dit aan te pakken. Waar wij in verschillen is dat wij deze ‘Ja’ of ‘Nee’ altijd toelichten in een persoonlijk gesprek (afhankelijk van je leeftijd samen met je ouders). Deze feedback helpt je om jezelf beter te ontwikkelen. Een persoonlijke aanpak is voor ons enorm belangrijk, want wij zijn ervan overtuigd dat dit de manier is om het beste uit jezelf te halen.

Auditie eisen
Dans: Tijdens de auditie krijg je oefeningen en een kleine choreografie aangeleerd.
Zang: Je kiest een nummer (bij voorkeur een musicalnummer). Bladmuziek meenemen voor de pianist.
Spel: Tijdens de auditie krijg je speloefeningen en kleine scène.

Datum auditie
Zondag 26 mei 2024 en zondag 23 juni 2024
Kosten: € 15,-

Aanmelden
Weet je al zeker dat je onderdeel wilt zijn van C.I.C.K. Vooropleiding? Wat ontzettend leuk! Aanmelden kan via het aanmeldformulier: Klik hier!