Menu

Musicaltheater NLQF Niveau 6

C.I.C.K. Academie Niveau 6 is het vervolg van C.I.C.K. Academie Niveau 5. De niveaus zijn gebaseerd op de indeling van het NLQF  (www.nlqf.nl), waardoor de diploma’s op Associate Degree (N5) en Bachelor niveau (N6) worden afgegeven. Doordat werkgevers met het NLQF diploma zicht hebben op het niveau van kwalificaties die je hebt gevolgd, vergroot het NLQF je kansen op de arbeidsmarkt.
C.I.C.K. Academie is tevens aangesloten bij het NRTO en ISO 9001 gecertificeerd.

 

Musicaltheater NLQF Niveau 6

Hoe zit dat?

Musicaltheater NLQF Niveau 6 is een 1 jarige opleiding die voortborduurt op de Niveau 5 opleiding. Het is een geweldige kans om verder de diepte in te gaan na de goede basis van Musicaltheater NLQF Niveau 5.

De lessen worden gecombineerd met het C.I.C.K. Productiejaar. Deze combinatie zorgt ervoor dat alle geleerde kennis direct wordt toegepast in het Theater.

De opleiding is bij uitstek geschikt voor studenten die reeds een opleiding volgen aan een Hoge School voor de Kunsten en een extra verbreding richting Musical zoeken. Ook voor Jong Professionals en Alumni is dit een geweldige kans om je door te blijven ontwikkelen.

In het vakkenpakket kun je zien waar we specifiek aandacht aan besteden.
De lessen zijn om de week op zondag.

Mochten er onderdelen zijn waar je niveau nog niet helemaal op het NLQF niveau 6 is, dan heb je de mogelijkheid om op zaterdag die specifieke onderdelen op peil te krijgen.

De 1 jarige Musicaltheater NLQF Niveau 6 opleiding is een door de NLQF ingeschaalde opleiding en staat voor de specifiek geëxamineerde onderdelen gelijk aan een bachelor diploma.

Welke info heb ik nog niet

De lessen vinden plaats in:

Zwolle – Lassus Campus
Amsterdam – CREA

Studiebelasting
NLQF Musicaltheater Niveau 6 bestaat uit een specifiek Musicaltheater lespakket dat wordt afgesloten met 5 examens en een Musicaltheater productie De studiebelasting met docent is 145 uur en zelfstudie 260 uur.

Bekijk het vakkenpakket: Klik hier!

Losse certificaten
Het is ook mogelijk om losse certificaten voor bepaalde vakken op Niveau 6 te halen. Wij infomeren je hier graag over.

Interesse
Heb je interesse, schrijf je dan in voor de meeloopdag en/of de audities op de volgende pagina: Klik hier!
Alle informatie over de audities lees je hier.

Heb je vragen voor ons? Stuur een mail naar info@cick.nl.