Menu

Zang Niveau 5

De opleiding Zang Niveau 5 is een uitstroomprofiel van Musicaltheater Niveau 5 en specialiseert zich op het gebied van Musicalzang. De musicalbranche is een grote podiumwerkgever en vraagt vaak zeer specifieke talenten. Uiteraard is de vraag veel groter.
C.I.C.K. Academie speelt hierop in door studenten aan andere opleidingen, zoals bijvoorbeeld het Conservatorium, een verbreding te bieden voor hun toekomst op de arbeidsmarkt.

De opleiding sluit goed aan op de vraag uit het werkveld. Andere zangstijlen worden aangeboden maar wel vanuit de visie van Musicaltheater. Als particuliere opleider kunnen wij snel inspelen op trends in het werkveld, zodoende is de opleiding altijd up-to-date.

De niveaus van de C.I.C.K. Academie zijn gespiegeld aan de Europese niveaus van het European Qualifications Framework. Dat betekent dat Niveau 5 gelijk staat aan Associate Degree en Niveau 6 aan Bachelor. Deze niveaus zijn erkend door OCW en worden in Nederland ingeschaald door het NLQF.
De opleiding vindt plaats bij de Capellen Campus in Zwolle.

Studiebelasting
Zoals bij elke opleiding heb je te maken met een bepaalde studiebelasting. Bij C.I.C.K. Academie betreft deze 175 uur per jaar en de verhouding tussen onderwijs is 75% en zelfstudie 25%. Het vakkenpakket vind je hieronder.
Door onze studiebelasting is de opleiding perfect te combineren met een MBO Artiestopleiding. Voor een student van de Hogeschool voor de Kunsten is er de mogelijkheid onderdelen los te combineren. C.I.C.K. Academie is geen complete opleiding maar maakt een opleiding compleet!

Bekijk het vakkenpakket: Klik hier

Interesse
Heb je interesse, schrijf je dan in voor de meeloopdag en/of de audities op de volgende pagina: Klik hier!
Alle informatie over de audities lees je hier.

Heb je vragen voor ons? Stuur een mail naar info@cick.nl.