Menu

Musicaltheater Niveau 5

C.I.C.K. Academie voor Musicaltheater Niveau 5 is een allround opleiding op het gebied van Musicaltheater. Alle elementen van Zang, Dans en Spel komen aan bod. Door de lessen te clusteren, ontstaat er een versneld leerproces welke in combinatie met een reguliere opleiding zorgt voor de ultieme combinatie van talentontwikkeling. Onze lessen vinden plaats bij de Capellen Campus in Zwolle.

Studiebelasting
Niveau 5 is een compleet basispakket met de mogelijkheid om uit te breiden. Zoals bij elke opleiding heb je te maken met een bepaalde studiebelasting. Bij C.I.C.K. Academie betreft deze 240 uur per jaar en de verhouding tussen onderwijs is 75% en zelfstudie 25%. Het vakkenpakket vind je hieronder.
Door onze studiebelasting is de opleiding perfect te combineren met een MBO Artiestopleiding. Voor een student van de Hogeschool voor de Kunsten is er de mogelijkheid onderdelen los te combineren.

Bekijk het vakkenpakket: Klik hier

Erkend stagebedrijf
C.I.C.K. heeft een SBB-erkenning en is hiermee een erkend stagebedrijf. Wanneer je als MBO-student deze niveau 5-opleiding bij ons volgt, geeft dit een enorm voordeel. Door de projecten en presentaties haal je in de periode van 3 jaar hiermee zeker 75% van je verplichte stage-uren. Tevens is het bij ons mogelijk om stage te lopen bij de Vooropleiding, Musical- en Theaterschool en musicalkamp.

Over C.I.C.K.
NLQF-diploma’s zijn nationaal en internationaal erkend op basis van het ingeschaalde niveau. Daarnaast is C.I.C.K. Academie aangesloten bij het NRTO en ISO 9001 gecertificeerd.
Je hangt C.I.C.K. Academie aan een MBO- of HBO Kunstenopleiding. Op deze manier zijn er mooie crossovers te maken, want je kunt de C.I.C.K. Academie combineren met bijvoorbeeld een Conservatoriumopleiding, opleiding Theaterdocent of Dansopleiding. Deze combinaties zijn uniek in het Nederlandse Kunstenonderwijs. Onze lessen vinden daarom veel plaats in de weekenden en delen van de vakanties. Samen kijken we naar de beste combinatie voor jou!

Interesse
Heb je interesse, schrijf je dan in voor de meeloopdag en/of de audities op de volgende pagina: Klik hier!
Alle informatie over de audities lees je hier.

Heb je vragen voor ons? Stuur een mail naar info@cick.nl.